index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


orez in vas de lut cu verdeturi si muschiulet de porc

Ingredientele Necesare:

muschiulet de porc, orez, ulei de masline, ceapa, dovlecel, ardei, morcovi.

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se iau bucatile de muschiulet si se pun la rumenit. Se ia o cratita si se pune in el putin ulei de masline, ceapa taiata marunt, dovlecel bucatele.

Morcovul si ardeiul se taie bucati dupa care se lasa la inmuiat. Se adauga apoi orezul peste. Se face o supa de legume{din cuburi merge foarte bine} si se pune peste orez. Se amesteca si se adauga putin sofran. Peste se pun bucatile de muschiulet prajit. Se baga la cuptor. Se lasa pana ce scade supa si pana se face orezul. Pofta Buna

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: orez in vas de lut cu verdeturi si muschiulet de porc

Comentarii

Adauga comentariu