index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


omleta cu puricei

Ingredientele Necesare:

- 4 oua
- 100 gr salam (poate fi orice mezel care e disponibil in frigider...carnati,parizer, kaiser etc!)
- 100 gr branza
- sare
- piper (daca preferati omleta mai picanta!)
- mamaliga rece



Timp Preparare:

10 minute

Mod De Preparare:

Se ia un bol mare, se sparg ouale. salamul sau mezelul pe care il aveti la dispozitie se toaca cubulete, branza si mamaliga rece se faramiteaza bine cu furculita se sareaza si pipereaza. Se amesteca bine. Se pun apoi la prajit toate intr-o tigaie cu putin ulei.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: omleta cu puricei

Comentarii

Adauga comentariu