index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


mititei de casa

Ingredientele Necesare:

1 kg de carne tocata de vaca sau de porc. 250 g de untura(seu), 1 lingurita de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si chimion pisat, piper, sare dupa gust.

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:


Se ia carnea si se trece prin masina de tocat impreuna cu seul. Se adauga sarea, mirodeniile, usturoiul pisat si bicarbonatul si se framanta totul cu mana timp de aproximativ un sfert de ora adaugand putin cate putin 2 linguri de apa.

Bolul in care am pus carnea framantata il puneti la frigider si il tineti acolo cam 5-6 ore. Dupa aceea se iau cu lingura din tocatura cantitati egale si se formeaza cu mana udata in apa mititeii.

Inainte de a fi asezati pe gratar se ung bine cu ule. In timp ce stau la frigider este bine sa fie unsi cu o pana cu putin ulei de masa.

Se aseaza pe gratar sau intr-o cratita se toarna peste ei putin ulei si apa pina la jumatatea inaltimii lor. Se fierb pina apa se evapora si vine uleiul de-asupra. Aveti grija sa mai intoarceti mititeii, pentru a nu se prinde. Astfel mancati mititei din carne preparata in casa.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: mititei de casa

Comentarii

Adauga comentariu