index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pepenele verde sau lubenita este compus din 97% apa. Poate fi astfel nu numai un depurativ foarte bun dar si un element important dintr-o dieta.  Pepenele galben contine 88% apa si este un tratament foarte bun pentru anemii, tuberculoza pulmonara, constipatie si hemoroizi, boli de rinichi, guta, reumatism, afectiuni ale bilei, ingrijirea tenului.  


Placinta cu carne

Ingredientele Necesare:

500 g foi de placinta 1 kg burta fiarta si tocata o legatura de ceapa verde 2-3 linguri marar verde tocat 2-3 linguri patrunjel verde tocat 4 galbenusuri 1 albus 2 linguri de grasime sau unt sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se amesteca tocatura de burta cu ceapa verde, taiata marunt, mararul, patrunjel, miez de paine inmuiat in lapte si faramitat, galbenusurile si albusul, (la dorinta o lingurita smantana), sare si piper dupa gust. Se astern pe fundul tavi cateva foi, unse bine, una cate una. Se pune tocatura, apoi se aseaza celelalte foi deasupra. Se poate pune deasupra un ou batut cu putina smantana. Se da placinta la cuptorul incalzit in prealabil si se coace, timp de 30-40 de minute. Se serveste calda cu salata verde.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Placinta cu carne

Comentarii

Adauga comentariu