index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele ca sa fie mai gustos si sa nu se sfarame la preparare, se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza si se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar.


Tort de fructe

Ingredientele Necesare:

7 oua 300g zahar 40 g gelatina 1 litru frisca fructe: banane, ananas, portocale, capsuni, caine, etc

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se inmoaie gelatina cu 100 ml apa, se freaca galbenusile cu 150g zahar. Se adauga gelatina si se da la foc, amestecandu-se continuu pana devine ca o smantana groasa. Se bat albusurile, in care se adauga treptat 150 g zahar. Se opreste frisca pentru ornat, iar restul se amesteca cu crema fiarta si calduta. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamaie, vanilia. Intr-un vas se pune celofan, se aseaza fructele taiate pe fundul vasului, se toarna crema, presarand bucati de fructe din cand in cand. Se lasa la rece timp de 5-6 ore. Se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tort de fructe

Comentarii

Adauga comentariu