index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Supa de mere

Ingredientele Necesare:

250 g mere 100 g costita afumata 150 g piept de pui 2 litri supa de pasare 1 ceapa 50 g margarina 150 g smantana 30 g orez boia de ardei sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Costita se taie felii subtiri si se inabusa in margarina, impreuna cu ceapa taiata marunt, faina, boiaua si merele taiate felii subtiri. Se adauga supa de pasare si pieptul de pui si se fierbe timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute se scoate pieptul de pui si se paseaza supa prin sita. Se pune din nou la fiert, adaugand orezul fiert, pieptul de pui taiat julien si smantana. Dupa 10 minute de fierbere, se ia vasul de pe foc.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Supa de mere

Comentarii

Adauga comentariu