index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Oua prajite in aluat

Ingredientele Necesare:

6 oua 1 albus 100 g faina 1 paharel cu apa calda drojdie cat o aluna sare 200 ml ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua jumatati. Aluatul se pregateste astfel: faina se pune intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune o lingurita de ulei, un varf de cutit de sare si un paharel de vin cu apa calduta in care s-a inmuiat drojdia. Se amesteca cu furculita pana se obtine un aluat fara cocoloase, subtire ca o smantana. Se acopera cu o farfurie si se lasa la dospit la loc cald, 2-3 ore; cu putin inainte de intrebuintare, se adauga un albus batut spuma. In aceasta pasta se pun, pe rand jumatatile de ou, cautand sa fie acoperite cu aluat, se scot si se prajesc intr-o cratita cu ulei. Se aseaza pe farfurie si se servesc cu salata verde.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Oua prajite in aluat

Comentarii

Adauga comentariu