index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Rulada cu marmelada

Ingredientele Necesare:

300 g faina 20g drojdie 2 oua 1/2 ceasca de lapte 1 lingura de unt 1 lingura de ulei 2 linguri de zahar vanilat 1 lingura de rom 1/2 lingurita de sare marmelada/gem

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se cerne faina intr-un castron mare si se face loc la mijloc. Se freaca drojdia cu 2 lingurite de zahar si putin lapte, pana se face ca o crema. Apoi se toarna in castronul cu faina, se adauga ouale, laptele, o lingura de unt si una de ulei, doua linguri de zahar vanilat, o lingura de rom si sare. Se framanta aluatul pana face basici si se desprinde de pe maini. Aluatul trebuie sa fie potrivit de moale. Se lasa la cald sa creasca. Pe masa de aluat se presara faina si se intinde o foaie dreptunghiulara. Deasupra se intinde marmelada sau gem, se ruleaza si se unge cu ou. Se coace la foc potrivit.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rulada cu marmelada

Comentarii

Adauga comentariu