index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Mancarica de morcovi cu smantana

Ingredientele Necesare:

600 g morcovi 150 ml ulei 250-300 ml lapte 100 g smantana 1 lingura faina 1 lingura zahar 1 lingura unt patrunjel, sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata morcovii, se taie felii subtiri si se inabusa in ulei cu putina sare. Se lasa sa fiarba inabusit, pe foc mic, dar se adauga din cand in cand, putina apa calda. In acest timp se pregateste un sos alb. Se caleste faina in unt, se toarna laptele si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Dupa ce au fiert morcovii, se potriveste de sare, se adauga zaharul, sosul alb si se fierbe cateva minute. La final se preasara verdeata tocata. Se serveste cu smantana.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Mancarica de morcovi cu smantana

Comentarii

Adauga comentariu