index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Ceapa umpluta

Ingredientele Necesare:

12 cepe mijlocii 1 felie de paine 12 nuci 1 lingurita de verdeata 2 linguri de ulei 2 linguri de faina 1 lingura de bulion 1 lingurita de zahar sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se aleg cepe de marime mijlocie, se curata si se fierb in apa cu sare, pana incep sa se inmoaie. Se scurg de apa si dupa ce s-au racit, se scobesc, iar miezul se toaca impreuna cu o felie de paine inmuiata si stoarsa, la care se adauga sare, piper, verdeata si cateva nuci pisate bine. Cu aceasta compozitie se umplu cepele si se aseaza in cratita. Intre timp se pregateste sosul. Se face rantas din ulei si faina, care se stinge cu apa. Se adauga putin bulion, zahar si sare. Se strecoare sosul peste cepele din cratita si se da la cuptor, unde se tin pana incep sa se rumeneasca.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ceapa umpluta

Comentarii

Adauga comentariu