index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Chiftele de conopida si pui

Ingredientele Necesare:

1 kg conopida 100 g unt 2 piepturi pui 100 g ciuperci verdeata, piper, sare, nucsoara 1 ceapa 1 ou 50 g pesmet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Conopida fiarta se inabusa in unt. Se presara apoi carnea de pui tocata si se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, condimente si o ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetele de conopidfa, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc. Se serveste cu sos tomat, in care s-a pus putina zeama de lamaie si zahar.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Chiftele de conopida si pui

Comentarii

Adauga comentariu