index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


Crap cu orez

Ingredientele Necesare:

1 kg crap 200g ardei grasi 100g ceapa 200g morcovi 500g rosii 200g orez 50g bulion de tomate 125ml ulei 800ml supa de peste piper, sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Pestele se curata, se portioneaza si se sareaza. Se caleste in ulei, mai intai ceapa, se pun apoi ardeii grasi si morcovii taiati julien, iar la sfarsit se adauga orezul ales, spalat si scurs. Se condimenteaza cu sare si piper si se calesc 15 minute, stingandu-se din cand in cand cu supa de peste sau apa. Se aseaza orezul intr-un vas de cuptor, se toarna peste el restul de supa si se da vasul la cuptor, timp de 20 de minute. Se ung bucatile de crap cu ulei, se aseaza peste orez si se acopera cu rosii si se da la cuptor inca 20 de minute.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Crap cu orez

Comentarii

Adauga comentariu