index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea de pui se va fierbe mai repede daca este stropita inainte cu zeama de lamaie.


Musaca de conopida

Ingredientele Necesare:

1 conopida de marime potrivita 500g carne macra 1 ceapa 3 linguri de unt sau untura 1 ou sare piper 2 linguri pesmet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se rup buchetele, fara cotoare, de la conopida, se spala si se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa. Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt si se presara pesmet. Se aseaza un rand de conopida, impartind astfel buchetele, incat stratul sa fie cat mai egal. Se pune un rand de carne, apoi alt rand de conopida, se presara pesmet si se adauga o lingura de unt. Se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Musaca de conopida

Comentarii

Adauga comentariu