index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Salata taraneasca de vinete

Ingredientele Necesare:

2-3 vinete 2 ardei grasi 2 cepe 2 rosii sare, ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se coc vinetele si ardeii si cand sunt gata se presara legumele cu sare, se acopera cu un prosop curat si se lasa 30 de minute. Se curata apoi se coaja si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Se curata ceapa si se taie marunt, se caleste in ulei, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate marunt. Dupa ce s-au calit, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu vinetele tocate si ardeii taiati bucatele. Se potriveste de sare

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Salata taraneasca de vinete

Comentarii

Adauga comentariu