index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Turta cu migdale

Ingredientele Necesare:

3 oua 250g zahar 250g faina 100g migdale 100g stafide 100g alune (nuci) coaja de lamaie 50g unt

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ouale se bat cu zaharul la foc foarte mic. Cand zaharul s-a topit, se adauga in ploaie faina, stafidele, un praf de sare, coaja de lamaie si migdalele, alunele sau nucile, taiate in bucati mai mici. Se unge cu unt o tava de preferat rotunda, se presara faina si se toarna compozitia intr-un strat de 3-4 degete. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar vanilinat.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Turta cu migdale

Comentarii

Adauga comentariu