index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Pasta de ficat de porc

Ingredientele Necesare:

400g ficat de porc 200g untura 300g ceapa sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata ficatul, se spala, se taie bucati potrivite si se pune la fiert. Separat se caleste, in untura incinsa, ceapa tocata marunt. Se trec prin masina de tocat bucatile de ficat fiert si ceapa calita. Se amesteca cu sarea si piperul.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Pasta de ficat de porc

Comentarii

Adauga comentariu