index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Drob de urzici

Ingredientele Necesare:

1 kg urzici 2 cepe 5 oua 3 linguri faina 100g cascaval ras 50ml ulei sare, piper, cateva linguri pesmet

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Urzicile spalate se fierb in 3l apa, iar cand sunt gata se scurg si se toaca bine. In uleiul incins se caleste ceapa, cand incepe sa se aureasca, se presara faina si se amesteca; se stinge cu putina zeama in care au fiert urzicile. Rantasul astfel obtinut se pune peste piureul de urzici. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga cascavalul, galbenusurile si se amesteca bine. La urma se pun albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus ca sa iasa drobul pufos. Se ia un vas sau o tava, se unge, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se lasa 7-8 minute la foc mare, apoi la foc potrivit pana se coace. Se serveste cald.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Drob de urzici

Comentarii

Adauga comentariu