index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea snitelelor nu se recomanda sa se bata carnea foarte mult deoarece se elimina toate calitatile nutritive.


Tort cu banane

Ingredientele Necesare:

8 oua 16 linguri de zahar 3 plicuri de vanilie 400ml lapte 30g gelatina (de preferat granulata) 2 plicuri praf de frisca 3 banane

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca galbenusurile cu 8 linguri de zahar, 3 plicuri de vanilie, 3 linguri de faina. Aceasta compozitie se pune la fiert pe jumatate, apoi se pune gelatina, inmuiata intr-o cana cu apa si se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se pune la racit. Cele 8 albusuri se bat cu 8 linguri de zahar, si se amesteca cu compozitia calduta. Se umezeste cu apa o cratita de 2L, se pune o parte din compozitie, se aseaza un rand de banane taiate rondele, se toarna o alta parte din compozitie, iar un rand de banane taiate rondele si apoi ultima parte de compozitie. Se da la frigider pentru o ora, pana se incheaga bine si apoi se rastoarna pe un platou rotund.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Tort cu banane

Comentarii

Adauga comentariu