index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Budinca de ciocolata

Ingredientele Necesare:

150g ciocolata 100ml frisca lichida 100g zahar tos 100g unt 2 oua 50g de faina 40g de cacao 25g migdale

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciocolata se va topi pe baie de aburi, se va incorpora frisca lichida si se lasa la rece 15 minute. Se freaca untul cu zaharul tos, se adauga pe rand ouale, faina si cacaua in ploaie, migdalele tocate marunt. Se toarna compozitia de ciocolata si frisca, se umplu formele de budinca, unse cu unt. Compozitia se lasa la cuptor, timp de 15 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Budinca de ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu