index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Sos olandez

Ingredientele Necesare:

500 g unt 4 oua 20ml lamaie sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se bat galbenusurile cu putina apa rece. Se adauga untul topit, sarea si piperul si sucul de lamaie amestecand mereu. Se serveste imediat. Se recomanda la peste sau preparate de legume.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Sos olandez

Comentarii

Adauga comentariu