index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


Pui umplut cu legume si branza

Ingredientele Necesare:

1 pui 3-4 cepe 1 telina mijlocie 2-3 morcovi 1-2 ardei gras 4 linguri unt 1 pahar cu vin alb, sare, piper, verdeata 2 oua 2 linguri de faina 250g branza oaie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Puiul se spala, se da cu sare si piper, apoi se lasa 10-15 minute, la rece. Ceapa si morcovii se curata si se spala. Ceapa se toaca si se caleste in putin unt. Se adauga telina taiata cubulete si se stinge cu putin vin. Se lasa sa fiarba 2-3 minute. Se ia de pe foc si se amesteca cu ardeiul taiat cubulete, verdeata, branza rasa, ouale batute, faina, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple puiul, se leaga si se rumeneste in unt. Se pune intr-o tava cu ceapa si morcovi taiati in sferturi, se adauga vinul indoit cu apa. Se adauga sare si piper si se da la cuptor timp de 50 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Pui umplut cu legume si branza

Comentarii

Adauga comentariu