index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Prajitura cu fructe si crema de iaurt

Ingredientele Necesare:

3 oua 180g faina 3 linguri zahar tos 1 pachet de praf de copt 4 linguri lasptre 50g unt Crema: 300ml lapte 2 galbenusuri 30g gelatina 400g iaurt 130g zahar tos 500g capsuni

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se bat galbenusurile cu zaharul tos si laptele, apoi se adauga untul inmuiat, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie pergament, se coace 15-20 minute, la foc potrivit. Dupa 10 minute se reduce focul. Gelatina se inmoaie in 4-5 linguri de lapte rece, in care s-a dizolvat amidonul in prealabil. Restul de lapte se pune la fiert. Amidonul cu zaharul tos, laptele fierbinte si galbenusurile se pun la foc mic, iar dupa se se omogenizeaza, se da deoparte. Cand compozitia s-a racit, se incorporeaza gelatina inmuiata si iaurtul. Blatul copt se taie pe lungime in doua, foile se ung cu crema si se adauga fructele taiate cubulete deasupra. Prajitura se lasa la rece, timp de 3 ore.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Prajitura cu fructe si crema de iaurt

Comentarii

(2010-03-24)
Mersi lavinia ca miai arata cum se face , ms mult e fff buna . PWP pt mancare !!!
Adauga comentariu