index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Cornulete de Hateg

Ingredientele Necesare:

300 g faina 1 ou 1 galbenus 200 g unt 100 g zahar tos 250 g marmelada, gem, rahat

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se face un aluat ce se acopera cu folia de plastic si se lasa la rece, timp de 30 de minute. Din aluat se taie patrate, in mijlocul carora se pune umplutura, apoi se coace aluatul la foc mediu.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Cornulete de Hateg

Comentarii

Adauga comentariu