index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Tort cu rom si ciocolata

Ingredientele Necesare:

75g unt 100g zahar tos 1 plic de zahar vanilat 4 oua 150g faina 1 praf de copt 3 linguri de zeama de lamaie 2 lingurite de rom 4 linguri cacao 200g ciocolata cu rom

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca untul cu zaharul tos, zaharul vanilat, romul si ouale, puse cate unul. Se adauga praful de copt, stins cu lamaie, faina, adaugata treptat, si cacaua. Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se coace, aproximativ 35-40 de minute, la foc potrivit. Ciocolata se topeste la foc mic, pe baie de aburi, se adauga rom, dupa care blaturile reci se imbraca cu glazura de ciocolata.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tort cu rom si ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu