index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Prajitura chinezeasca

Ingredientele Necesare:

6 albusuri 300g zahar 200g nuci macinate 200g margarina 200g faina coaja si zeama de la o lamaie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Margarina se amesteca cu zaharul, nucile, faina, coaja si zeama de lamaie si se uniformizeaza. Se adauga albusurile spuma si se omogenizeaza. Se unge tava, se tapeteaza, si se toarna compozitie. Se coace la foc potrivit pana se desprind marginile. Peste blatul cald se toarna o glazura facuta astfel: galbenusurile frecate cu 250g zahar pudra pana se omogenizeaza. Crema obtinuta se intinde peste blat. Dintr-o lingura de cacao, o lingura de zahar si una de apa cu o nuca de unt se face o crema cu care se stropeste prajitura. Se lasa tava la rece, cel putin 12 ore, apoi se taie fasii.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Prajitura chinezeasca

Comentarii

Adauga comentariu