index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Rulada de vitel cu spanac

Ingredientele Necesare:

4 buc fileuri de vitel 200g spanac 200g dovlecei sare, ulei 200ml supa de legume 4 linguri de smantana 1 lingura de miere praf ghimbir

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se decojesc dovleceii, se scot samburii si pulpa se taie cuburi. Se fierb fara sa se inmoaie prea tare si se lasa sa se scurga. Se opareste spanacul in apa cu sare. Carnea se bate si se condimenteaza cu sare si ghimbir. Se aseaza deasupra spanacu si dovlecei. Se ruleaza si se fixeaza, apoi se prajesc in ulei. Se toarna supa si se lasa totul sa se inabuse, timp de 15-20 de minute. Ruladele se scot din tigaie, se da in fiert sosul si se inglobeaza smantana. Se potriveste de gust cu miere, sare si ghimbir.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Rulada de vitel cu spanac

Comentarii

Adauga comentariu