index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Ingredientele Necesare:

500g carne de porc 200g ciuperci 2 cepe 1 catel de usturoi 200ml smantana ulei, sare, piper, curry 100ml vin alb patrunjel

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ceapa, ciupercile si usturoiul se taie marunt. Carnea se spala si se taie fasii, se caleste ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si carnea, apoi se prajesc bine. Se toarna vinul, se lasa sa fiarba putin, se omogenizeaza cu smantana si se fierbe pana ce sosul se ingroasa. Se condimenteaza cu sare, piper, curry, se aranjeaza pe farfurii si se presara patrunjel verde tocat.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Comentarii

Adauga comentariu