index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Ficat de porc cu smantana si ciuperci

Ingredientele Necesare:

500g ficat de porc 250g ciuperci din conserva 200g smantana 1-2 cepe 2 catei de usturoi 1 lingura de faina sare, piper, ulei, patrunjel

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ficatul se portioneaza, se pune ulei si se prajeste putin. Se adauga apoi ceapa taiata marunt, ciupercile cu zeama, faina si smantana. Se condimenteaza si se fierbe, timp de 15 minute la foc mic, amestecand continuu. Aproape de finalul fierberii se adauga usturoiul pisat. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ficat de porc cu smantana si ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu