index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Fasole frantuzeasca

Ingredientele Necesare:

1 kg fasole verde 2 oua 200 ml lapte 1 ceapa 1 lingura faina 1 lingurita de unt ulei, patrunjel verde, sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierbe fasolea doar pe jumatate, se scurge de apa, se amesteca cu 2-3 linguri de ulei, cu ceapa si verdeata, taiate marunt, precum si cu faina desfacuta in lapte. Se potriveste de sare si piper si se fierbe la foc mic, timp de 15 minute. La sfarsit se adauga galbenusurile frecate. Se serveste cu unt topit deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Fasole frantuzeasca

Comentarii

Adauga comentariu