index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Tocana de ciuperci cu masline

Ingredientele Necesare:

- 1 kg ciuperci - ulei, sare, piper - 1 lingurita de otet - 2 linguri de bulion - 250g masline - 1 legatura patrunjel verde

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se fierb ciupercile in apa sarata, timp de 15 minute. Se lasa la racit si se taie in felii cat mai subtirele. Se pun ciupercile taiate intr-o cratita cu ulei, la foc potrivit. Se adauga maslinele, fara samburi si bulionul. Se fierb 10 minute si apoi se lasa racit. Se serveste rece, cu patrunjel verde, tocat si presarat deasupra.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Tocana de ciuperci cu masline

Comentarii

Adauga comentariu