index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Calcan prajit

Ingredientele Necesare:

1 kg calcan 150g unt 50g faina 300ml lapte 75g lamaie 1 legatura verdeata sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata calcanul de intestine si bronhii si se fierbe in apa timp de cinci minute. Se scoate din apa, se tempereaza si se curata de solzi si piele. Se portioneaza si se tin bucatile in lapte, timp de 15 minute. Se scurg, se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in unt. Restul de unt se topeste si se amesteca cu zeama de lamaie si se toarna peste bucatile de peste; se presara deasupra verdeata tocata marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Calcan prajit

Comentarii

Adauga comentariu