index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


File de pui cu spanac si branza topita

Ingredientele Necesare:

4 bucati de file piept de pui 200g spanac (conservat sau proaspat) o cutie branza topita Hochland 1 ou pesmet sare, piper 2 catei de usturoi

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se bat 4 bucati de pui, apoi se presara sare si piper peste ele. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pana cand apa da in clocot. Spanacul se scurge, se toaca marunt si se aranjeaza uniform pe bucatile de pui. Apoi, pe fiecare bucata de pui, peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cate 2 triunghiuri de branza topita. Pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se poate servi cu cartofi natur.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: File de pui cu spanac si branza topita

Comentarii

Adauga comentariu