index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Biscuiti umpluti cu nuca

Ingredientele Necesare:

100g unt 100g zahar 300g faina 2 oua 4 linguri lapte 60 g nuci praf de copt si vanilie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se amesteca untul pana se dezgheata si se face o pasta, apoi se adauga 100g zahar cu 2 oua,praful de copt si vanilia. Se incorporeaza faina treptat. Se obtine astfel un aluat din care se fac cu mana niste gogosele mici cat o nuca. Se apasa in mijloc cu degetul pentru a face loc amestecului cu nuca. Se poate opta pentru nuca macinata si pentru nuca intreaga. Nuca macinata se amesteca cu 2 linguri de zahar si putin lapte, astfel incat sa se obtina o pasta. Biscuitii se coc in tava neunsa, in cuptor incins in prealabil.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Biscuiti umpluti cu nuca

Comentarii

Adauga comentariu