index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Prajitura caramel

Ingredientele Necesare:

500g faina 100g unt 100g zahar 1 ou praf de copt 1 lingura smantana 150g cafea 1/2 litri lapte

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Dintr-un ou intreg, 1praf de copt si putina smantana se face un aluat potrivit de moale si se coc 4 foi pe fundul tavii. Crema: Se topesc 3-4 linguri de zahar si se sting cu 150g cafea neagra lichid; 5 linguri faina se amesteca si se dizolva in 1/2 litri lapte si 250g zahar. Compozitia: Se toarna peste zaharul ars si se amesteca pana se ingroasa sise ia de pe foc; se raceste si se adauga 200g unt frecat spuma, se umple foile si se pune glazura.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Prajitura caramel

Comentarii

Adauga comentariu