index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Sos romanesc de usturoi

Ingredientele Necesare:

5-6 catei de usturoi 1 lingurita de zeama de lamaie sare patrunjel verde, o cescuta zeama de la supa de carne 1 pahar cu vin alb 1 lingura de unt

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se piseaza usturoiul bine de tot pana devine o pasta. se pune intr-o cratita vinul, zeama de la supa si untul. Se pune cratita pe foc mic sa fiarba. Dupa ce scade la jumatate, se pune pasta de usturoi, sarea, zeama de lamaie si se fierbe pana scade. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat. Se serveste la fripturi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Sos romanesc de usturoi

Comentarii

Adauga comentariu