index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


tort de mere cu crema de zahar ars

Ingredientele Necesare:

8 oua 15 linguri zahar 4 linguri faina 3 mere(curatate de coaja,taiate felii) 400 ml lapte miez de nuca

Timp Preparare:

55 minute

Mod De Preparare:

Pui la topit intr-o cratita inaltuta 7 linguri zahar,dupa ce s-a topit caramelizezi cratita si pe margini,pui feliile de mere si dai la cuptor la foc potrivit 25 de min.Intre timp faci crema de zahar ars astfel:bati albusurile a 4 oua cu 4 linguri de zahar pana se fac spuma,adaugi galbenusurile batute si ele un pic cu furculita si apoi laptele.Adaugi crema peste mere si mai dai 15 min la cuptor.Din restul oualelor faci un pandispan,la fel bati albusurile celor 4 oua care au mai ramas cu restul de 4 linguri de zahar spuma,adaugi galbenusurile si apoi faina.Pui si pandispanul deasupra,pui cativa mieji de nuca si mai dai la cuptor inca 15-20 min.Dupa ce s-a facut il lasi sa se raceasca putin in cratita,il rastorni pe un platou si-l lasi asa acoperit cu cratita in care l ai facut o ora(pentru a se insiropa cu siropul d la crema de zahar ars).Dupa ce s-a racit il decorezi cum vrei.E un deliciu.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: tort de mere cu crema de zahar ars

Comentarii

Adauga comentariu