index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


Paste cu rosii si busuioc

Ingredientele Necesare:

1litru (3litri) rosii decojite in sos tomate 100ml ulei de masline busuioc proaspat 1 ceapa tocata usturoi 1/2 lingura zahar 1 lingurita sare 3 foi de dafin 2 lingurite de unt paste (conform cu numarul de portii dorite)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se incalzeste uleiul de masline in cratita si se adauga ceapa si usturoiul. Se amesteca regulat timp de 3-4 minute. Rosile se pun in blender, iar apoi se toarna in cratita. Se adauga sare si foi de dafin. Se lasa la foc mic timp de 45 minute, amestecand mereu. Se adauga zahar si busuioc maruntit si unt cu 10minute inainte ca sosul sa fie gata. Se fierb pastele si se toarna putin sos de rosii. Sosul ramas poate fi pastrat 7-8 zile la frigider sau la congelator.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se serveste cu parmezan proaspat ras deasupra. Se garniseaza cu busuioc proaspat.

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Paste cu rosii si busuioc

Comentarii

Adauga comentariu