index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Trufe de cafea

Ingredientele Necesare:

1 galbenus de ou 250g zahar pudra 250g unt 1 lingurita esenta cafea

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca galbenusul de ou cu zaharul pana devine o crema, la care se adauga esenta de cafea rece si bine strecurata. Separat se freaca untul pana devine o spuma si treptat se amesteca cu crema de cafea. Cand compozitia a devenit uniforma, se ia cu lingurita si se formeaza bulgarasi mici, care se tavalesc in cacao. Se aseaza pe o farfurie presarata cu cacao.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Trufe de cafea

Comentarii

Adauga comentariu