index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Cornulete cu untura

Ingredientele Necesare:

500g faina 25g drojdie 200g lapte 300g untura inchegata 1 varf de cutit de bicarbonat 2-3 linguri zahar

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

In 500g faina se adauga drojdia, laptele, untura, bicarbonatul si 2-3 linguri de zahar. Toate acestea se framanta bine si se lasa la rece in frigider, chiar si o noapte. Coca nu trebuie sa fie prea tare. Se ia o tava, care se unge cu untura. Din aceasta coca se fac cornuletele pe care le umplem cu ce dorim. Dupa coacere se dau prin zahar pudra.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Cornulete cu untura

Comentarii

Adauga comentariu