index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Friptura gustoasa! Pentru a fragezi friptura se unge inainte de a o prepara cu mustar.


Ghiveci pentru iarna

Ingredientele Necesare:

5kg rosii 1kg fasole verde 1kg ceapa 4 cepe de apa 10 ardei grasi 6 ardei capia 6 morcovi 3 postarnaci 2 legaturi de patrunjel 2 teline 10 vinete mici 10 dovlecei 2 catei de usturoi 2 foi de dafin 10 boabe de piper patrunjel verde 1/2l ulei 1 conopida mica

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se spala, se curata si se taie toate legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida. Din rosii se face suc in care se fierb legumele o ora, fara vinete, conopida si dovlecei. Dupa o ora se adauga si vinetele curatate din loc in loc si taiate cuburi bine stoarse, conopida buchetele si dovleceii taiati felii si se mai fierb o jumatate de ora. Se mai pun doi catei de usturoi, 10 boabe de piper, o foaie de dafin, 500ml ulei, sare, patrunjel verde, 2-3 foi telina si se mai fierb 10 minute. Se raceste, apoi se pun in borcane, se pune cate un varf de cutit de conservant. Se leaga borcanele si se fierb o ora, iar a doua zi inca o jumatate de ora. Se lasa in baia de apa pana se racesc, apoi se pun in camara.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Ghiveci pentru iarna

Comentarii

Adauga comentariu