index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Prajitura cu nuca

Ingredientele Necesare:

Pentru blat: 250g unt 150g zahar 500g faina 1 plic praf de copt 2 galbenusuri Pentru crema: 400g nuci 6 oua 300g zahar pudra 1 borcan de gem de caise

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca untul cu zaharul, se incorporeaza faina, praful de copt stins cu lamaie si galbenusurile. Separat, se amesteca nucile date prin masina de tocat cu 6 galbenusuri, zaharul pudra si toate albusurile batute spuma. Se intinde coca in tava unsa si tapetata cu faina; se unge cu gem, iar deasupra se toarna crema. Se coace la foc potrivit

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Prajitura cu nuca

Comentarii

Adauga comentariu