index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Tort de cacao

Ingredientele Necesare:

Blatul: 1 ou 50g unt 1 pahar lapte 1 pahar zahar 1 plic praf de copt zahar vanilinat 2 pahare faina 2 linguri cacao esenta de rom Crema: 50g cacao 200g unt 200g zahar pudra 1 galbenus

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga faina si laptele, cacaua si praful de copt. Apoi se adauga albusul batut spuma. Se coace la foc potrivit in cratita de 2kg 1/2. Crema: Se fierbe cacaua cu 100g apa si zaharul. In timp ce se raceste, untul se freaca spuma. Se amesteca galbenusul cu cacaua racita, apoi se incorporeaza untul. Se taie blatul in trei straturi, se insiropeaza si se pune crema intre blaturi. Cu restul de crema se imbraca tot tortul.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tort de cacao

Comentarii

Adauga comentariu