index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Tort rusesc

Ingredientele Necesare:

250g unt 250g smantana 1/2 lingurita praf de copt 1 lingurita zeama de lamaie 500g faina 2 pahare lapte 4 pahare zahar vanilie

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se amesteca untulcu smantana, praful de copt stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta. Aluatul se imparte in 9 parti egale. Din fiecare se intinde cate o foaie de marimea unei cratite, apoi se coace pe fundul intors al cratitei. Foile se insiropeaza cu siropul din lapte fiert la foc mic cu zaharul si vanilia. Ultimele 2 foi se faramiteaza si se pun in jurul tortului, adunand in firimituri tot siropul scurs din foi. Apoi siropul se se aranjeaza pe margini si pe suprafata cu un cutit ca o glazura. Se serveste a doua zi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Tort rusesc

Comentarii

Adauga comentariu