index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Pate din ficat

Ingredientele Necesare:

1 ficat de gasca 3-4 galbenusuri rascoapte 1/2 pahar vin 100g unt

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se fierbe ficatul de gasca in apa cu vin si 50g unt timp de 15 minute, apoi se lasa in apa sa se raceasca. Se trece ficatul prin sita de 2 ori, impreuna cu galbenusurile rascoapte, se freaca bine cu lingura, se adauga 50g unt pana devine o pasta. Se adauga sare si piper dupa gust.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Pate din ficat

Comentarii

Adauga comentariu