index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Mere coapte

Ingredientele Necesare:

1 lingura de unt 2 mere 1 lingura de stafide 1 lingura de rom 1 lingurita de zahar brun (inca) 4 mere 1/2 cana de sirop de afine 1/2 cana de suc natural de mere 2 albusuri de ou 1/4 ceasca de zahar granulat

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Preincalziti cuptorul la 350 grade. Topiti untul intr-o tava adaugati 2 mere curatate si taiate si tineti-le astfel pe foc aproximati 5 minute. Adaugati apoi stafidele, zaharul negru si mai tineti-le pe foc aproximativ 1 minut. Dati apoi tava deoparte. Curatati celelalte 4 mere, nu le taiati, doar scoateti cu o lingurita samburii dinauntru . Puneti merele intr-o alta tava si adaugati in mijlocul marului amestecul realizat inainte cu mere si stafide. Adaugati peste sucul de mere si siropul de artar si acoperiti cu o folie. Tineti astfel la cuptor aproximativ 15 minute dupa care scoateti din cuptor si luati folia de celofan de deasupra. Bateti albusurile foarte bine folosind un mixer si adaugati si zaharul granulat in timp ce mixati. Adaugati amestecul peste merele coapte si puneti iar la cuptor pentru inca 20 de minute.

Grad Dificultate:

medie

Informatii nutritionale (calorii)

309 Kcal ( 100 grame) 70 carbohidrati 2,1 g proteine

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Mere coapte

Comentarii

Adauga comentariu