index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


tort cu banane la rece

Ingredientele Necesare:

6 oua,6 linguri de zahar,3 foi de gelatina,o lingura faina,3 prafuri vanilie,o cana lapte,piscoturi si 2-3 banane coapte.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

CREMA:se pune o cratita la incalzit pe abur,se introduc galbenusurile de la oua si se freaca cu zaharul pana se vede o pelicula alba,apoi se introduc:zaharul vanilat laptele si se amesteca incet. Cand incepe sa fiarba un pic compozitia, se introduce faina si se amesteca cu un tel ca sa nu se adune crema.Dupa 5 min .se introduc si foile de gelatina diluate intr-un pic de apa,apoi se mesteca incet pana ce compozitia devine o crema mai groasa.Intre timp se bat albusele spuma cu o lingura de zahar si se toarna incet mestecandu-se usor peste crema pana ce se amesteca cele doua compoziti. Se clateste o cratita de inox cu apa rece apoi o jumatate din crema se pune in acea cratita peste care se pune piscoturi iar apoi banane taiate rondele dupa care se pune si cealalta jumatate de crema si se introduce la rece circa 3-4 ore,si se orneaza dupa preferinta.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

mare grija cu crema pe abur,trebuie facuta la foc redus

Alte informatii despre: tort cu banane la rece

Comentarii

Adauga comentariu