index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


CIORBA DE VARA

Ingredientele Necesare:

cepe verzi 3 frunze de telina 3 ardei 4-5 rosii 4 morcovi 3 radacini de patrunjel 300g de fasole verde 500g de cartofi noi sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata si se spala cartofii,patrunjelul si morcovii.Se taie felii subtiri morcovii si patrunjelul iar cartofii cuburi.Cepele se spala si se taie ineluse.Telina se taie marunt,ardeii se taie cubulete iar fasolea verde se alege,se rupe bucatele si se spala.Se pun la foc,intr-o oala,morcovii si patrunjelul radacini.Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii.Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele.Se mai lasa la fiert vreo 10-15min.Se gusta de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: CIORBA DE VARA

Comentarii

Adauga comentariu