index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


CIORBA DE PUI

Ingredientele Necesare:

1 pui mare 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa verdeata rosii(bulion) sare 1 ou 2-3 linguri smantana 1 lingura orez 2l apa

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune ceapa la fiert cu apa rece.Dupa ce da in clocot,se adauga zarzavatul taiat subtire,putin orez si o parte din verdeata.Se lasa pana ce zarzavatul fierbe pe jumatate se adauga puiul taiat bucati si o parte din rosii(bulion).Spre sfarsit se adauga restul de rosii(bulion)si verdeata tocata marunt.Cu cat are mai multa smantana si mai multe oua,cu atat ciorba este mai gustoasa.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: CIORBA DE PUI

Comentarii

Adauga comentariu