index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


TOCANITA CU CIUPERCI

Ingredientele Necesare:

1kg ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei o lingurita faina sare piper patrunjel verde tocat

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga.Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte,se pune faina si cand se ingalbeneste se stinge cu o cana de apa in care au fiert ciupercile,amestecand mereu sa nu se faca cocoloase.Se pun ciupercile si se lasa sa acada bine,la foc mic. Se sareaza,se pipereaza si cand este gata se presara patrunjelul.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se serveste imediat,dar este foarte gustoasa si rece.

Alte informatii despre: TOCANITA CU CIUPERCI

Comentarii

Adauga comentariu