index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


TOCANITA DE PIPOTE

Ingredientele Necesare:

1/2kg pipote de pui 2-3 catei de usturoi 2 cepe 1 rosie ardei paprika 2 linguri pasta de rosii 1/2 pahar otet sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Pipotele se curata,se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora,dupa care se freaca cu mana pentru a se curata si mai bine.Se spala de cateva ori in apa rece si se lasa apoi sa stea iarasi in apa rece(se poate pune iarasi otet)pentru 1 ora.Dupa o ora se spala bine daca am pus iarasi otet.Se prepara ca si tocanita.Ceapa si usturoiul se taie marunt.Rosia se curata de pielita,se taie,ardeiul se taie in straifuri.Se prajeste ceapa si usturoiul,se adauga ardeiul,rosia taiata,pipotele.Se lasa sa fiarba pe foc mic 1 ora si se adauga 2 linguri pasta de rosii si un pic de paprika,sare,piper dupa gust.Se pune intr-un vas care se poate pune la cuptor,se acopera vasul cu hartie de aluminium si se lasa 45 minute pe temperatura de 140 grade sau pozitia 4.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Se poate servi cu cartofi piure,cartofi natur,paste.

Alte informatii despre: TOCANITA DE PIPOTE

Comentarii

Adauga comentariu